Open/Close Menu Tőzsdei háttérelemzés intézményi partnerek számára. Oktatás, képzés és coaching kezdők és már gyakorlattal rendelkező tőzsdei kereskedők számára.

Hétköznapi pénzügyek
egy tőzsdestratéga szemüvegén át

Vraskó Attila tőzsdestratéga blogja Vraskó Attila vagyok, stratégaként a tőzsdei elemzés egyik speciális területén egy szakértőként működő csapatot vezetek. Elméleti tudásomat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem. Immár 16 éve dolgozom a pénzügyi szektorban, ebből 13 éve befektetési területen, a tőzsdei elemzés világa pedig 7 éve ragadott magával. Mit csinál egy tőzsde-stratéga és miért hasznos…

III./ 3.rész: Az USA kamatemelés hatásai a magyarok befektetéseire Korábbi, az USA kamatemelés hatásait elemző blog bejegyzésem harmadik, egyben utolsó része. A téma első bejegyzését ide kattintva érheti el. A második részt pedig ide kattintva. Mi a helyzet a kötvénypiaccal?

III./ 2. rész: Az USA kamatemelés hatásai a magyarok befektetéseire Korábbi, az USA kamatemelés hatásait elemző blogbejegyzésem második része. A téma első bejegyzését ide kattintva érheti el. Mit jelenthet a kamatemelés a részvények árfolyamaira nézve?

III./ 1.rész: Az USA kamatemelés hatásai a magyarok befektetéseire Aki az átlagosnál valamelyest mélyebben követi a pénzügyi aktualitásokat, tudja, hogy az amerikai jegybank egy kamatemelési ciklus kellős közepén áll.