Rólunk

 

.

Vállalatunk tőke- és pénzpiaci stratégiák fejlesztésével, valamint azok szegmentált elemzésével foglalkozik.

Cégünk hetedik éve áll ügyfelei szolgálatában és pénzpiacon szerzett tapasztalatainknak köszönhetően mára számos innovatív elemzési technológiával büszkélkedhet.

Elemzéseink bizonyítottan az aktív befektetési stratégiák magas szintű hatékonyságához járulhatnak hozzá, melyet partnereink ügyfélszámlákon realizált profit-eredményei is visszaigazolnak.

Jelenleg Európa szerte szolgáltatunk kizárólag intézményi partnerek, elsősorban vagyonkezelő vállalatok számára.

.

Általában a befektetéseket kezelő szolgáltatók mögött névtelen elemző szakértők állnak. Pedig ők adják azokat a nélkülözhetetlen javaslatokat, amelyeket a kezelők eredményesen hasznosíthatnak.

Ügyfeleink és partnereink azért támaszkodnak szívesen szaktudásunkra, mert fontosabb számukra a hosszútávú, stabil értékteremtés bármely piaci helyzetben, mintsem az alkalomszerűen kiugró magas teljesítmény elérése az eredmény hektikussága árán.

Célunk, hogy olyan könnyen érthető, megbízható szolgáltatást tegyünk elérhetővé, melynek során elemzői munkánk átlátható és több szinten nyújt biztonságot.

Az eredmények könnyű követhetősége mellett kiemelt szerepet kap, hogy a pontos gazdasági elemzéseink alapján kezelt tőke bármikor elérhető és hozzáférhető legyen.


“Egy felelősségteljes szakember nevével
vállalja az eredményeit.”

.


.

.

Egy kimagasló eredményt nyújtó vállalat mögött tapasztalt szakemberekből álló, együttműködő csapat áll.

A stabilan magas szintű szolgáltatást az elkötelezett munkatársak, a fegyelmezett munkavégzés, valamint a következetes vezetés biztosítja.

A hatékony ügymenet mellett munkaadóként fontos számunkra a családias légkör megteremtése és az egyenes kommunikáció.

Munkatársainkra kivétel nélkül jellemző, hogy szenvedélyük a munkájuk, kiváló csapatjátékosok és alapvető az igényük az értékteremtésre.

.


.

.

Valódi társadalmi szerepvállalás csakis a dolgozók személyes értékrendjének részeként valósulhat meg.

Környezettudatosság – Fenntartható gazdaság

Kiemelt figyelmet fordítunk a környezetbarát működésre. Alkalmazva a digitalizáció által nyújtott praktikus előnyöket, ügyviteli folyamataink nagy része papírmentes.

A minimálisan keletkező hulladékot szelektíven gyűjtjük az újrahasznosítás jegyében.

Odafigyelünk arra, hogy ökológiai lábnyomunkat a lehető legkisebbre csökkentsük.

.

Vraskó Attila előadást tartott a II. Rákóczi Ferenc Gimnáziumban

A gyermekeink a mi jövőnk

Mindezek mellett fontos számunkra az is, hogy vállalatunk közkincsé tegye azt a tudást, hozzáállást, amelynek eredményeit köszönheti.

Hisszük, hogy értékeink, vállalati kultúránk széleskörű bemutatásával példát mutathatunk, ezáltal hatékonyan alakíthatjuk a felnövő nemzedék gondolkodásmódját, társadalmunk jövőjét.

2018-tól ingyenesen tartunk előadásokat gyerekeknek, fiatal felnőtteknek, amelyek során átadjuk annak az eredményes pénzügyi gondolkodásmódnak az alapjait, melynek mi is köszönhetjük sikereinket.

.


.

Vezető munkatársaink

Vraskó Attila

Vezérigazgató, stratéga

Erdélyi Imre

Vezető elemző

Erdélyi Szabolcs

Stratéga

Révész Tamás

Partnerkapcsolati vezető

Kajati Fanni

Back office vezető