Open/Close Menu Tőzsdei elemzés intézményi partnerek számára. Oktatás, képzés és coaching kezdők és már gyakorlattal rendelkező tőzsdei kereskedők számára.

Vraskó Attila tőzsdestratéga blogja

Vraskó Attila vagyok, stratégaként a tőzsdei elemzés egyik speciális területén egy szakértőként működő csapatot vezetek. Elméleti tudásomat a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán szereztem. Immár 16 éve dolgozom a pénzügyi szektorban, ebből 13 éve befektetési területen, a tőzsdei elemzés világa pedig 7 éve ragadott magával.

Régóta bombáztak az ismerőseim elsősorban a befektetéseiket, másodsorban az egyéb pénzügyeiket érintő kérdésekkel. Azt tapasztaltam, hogy nem volt olyan elérhető információs forrás, amely közérthetően és objektíven adta volna meg a válaszokat ezekre a kérdésekre.

Ez inspirált arra, hogy elindítsam blogomat “Hétköznapi pénzügyek egy tőzsdestratéga szemüvegén keresztül” címmel. Bár nincsen szemüvegem :), úgy gondolom, analitikus szemléletmódommal és a hivatásom során szerzett tapasztalataimmal sokak számára hozzá tudok járulni a pénzügyeik sikeres menedzseléséhez.

Blogomat hasznosnak fogja találni, amennyiben

  • többre vágyik, mint hogy valaki megmondja, konkrétan hol helyezze el a megtakarításait,
  • ha látni szeretné az összefüggéseket,
  • meg szeretné érteni, mely lépéseket célszerű megtennie,
  • és tudni szeretné, hogyan érdemes tájékozódnia a befektetések a világában, hogy hosszú távon eredményes legyen.